Ενίσχυση κοινωνικού τουρισμού: 40.000 επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο

Ενίσχυση κοινωνικού τουρισμού: 40.000 επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο
Συνολικά 40.234 επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2024-2025 της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Αύγουστο, το δεύτερο μήνα του προγράμματος. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της προσπάθειας ενίσχυσης του κοινωνικού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας δυνατότητες αναψυχής και διακοπών σε οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Στόχος του προγράμματος είναι η τόνωση της εθνικής τουριστικής βιομηχανίας, ιδιαίτερα σε περιόδους εκτός υψηλής σεζόν. Μέσω της χρήσης αυτών των επιταγών, οι δικαιούχοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια πλειάδα τουριστικών καταλυμάτων ανά την επικράτεια, απολαμβάνοντας προσιτές διακοπές.
 
Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι το πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει, με περισσότερες από 40.000 επιταγές να έχουν ενεργοποιηθεί σε λίγες μόλις εβδομάδες. Η διαδικασία ενεργοποίησης ήταν απλή, κάτι που συντέλεσε στην ευρεία αποδοχή του προγράμματος τόσο από τους ωφελούμενους όσο και από τους παρόχους υπηρεσιών τουρισμού. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες, προσφέροντας επιπλέον ευκαιρίες για οικονομικές διακοπές σε ακόμη περισσότερους πολίτες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image