Καταιγίδες και σήμερα 1 Σεπτεμβρίου: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καταιγίδες και σήμερα 1 Σεπτεμβρίου: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Με κακοκαιρία «έφυγε» ο Αύγουστος και με βροχερό καιρό υποδεχόμαστε την Κυριακή τον Σεπτέμβριο. Αρκετές περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν από το καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Οι περιοχές που αναμένονται να δεχθούν τα πιο έντονα φαινόμενα περιλαμβάνουν την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το Ιόνιο και αρκετές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών πρέπει να είναι προσεκτικοί και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Με βάση τις τελευταίες αναφορές, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση, καθώς και αυτές οι πόλεις αναμένεται να επηρεαστούν από τις βροχοπτώσεις. Οι ισχυροί άνεμοι και οι έντονες καταιγίδες ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μεταφορές και την καθημερινή ζωή των πολιτών. Οι μετεωρολόγοι συνιστούν στους πολίτες να παρακολουθούν τις πιο πρόσφατες καιρικές προβλέψεις και να είναι έτοιμοι για πιθανές αλλαγές. Τα φαινόμενα δείχνουν ότι η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα βροχερή, κάτι που απαιτεί προσοχή από όλους μας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image