Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Το βράδυ του Σαββάτου (31/8), στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σημειώθηκε μπλακ άουτ, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους ασθενείς όσο και στο προσωπικό. Η ξαφνική διακοπή της ηλεκτροδότησης έφερε σε δύσκολη θέση το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο έπρεπε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της διακοπής. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Ευαγγελισμού, κάτω από τον συντονισμό της διεύθυνσης του νοσοκομείου, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε άμεση ενεργοποίηση του συστήματος εφεδρικής γεννήτριας, κάτι που βοήθησε να επανέλθει προσωρινά η ηλεκτροδότηση μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, προς το παρόν, δεν υπήρξαν αναφορές για σοβαρά προβλήματα ή τραυματισμούς εξαιτίας του συμβάντος.

Ωστόσο, επικρατεί ανησυχία ανάμεσα στους ασθενείς και τους συγγενείς τους, καθώς και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, για την πιθανότητα επανάληψης ενός τέτοιου περιστατικού. Η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση, ενώ σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές θα διερευνήσει τα αίτια του μπλακ άουτ για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image