Ολυμπιακός: Έρχεται όπως όλα δείχνουν ο παικταράς Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Έρχεται όπως όλα δείχνουν ο παικταράς Γουίλιαν

Τι και αν είναι 36 ετών; Οι αριθμοί συνήθως βέβαια λένε τα πάντα, όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν λένε απολύτως τίποτα. Ειδικά αν πρόκειται για βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Είναι άλλο το σκαρί τους ρε παιδί μου. Λες και έπαιζαν μπάλα μέσα στην κοιλιά της μάνας τους. Μία από αυτές της περιπτώσεις θεωρείται και ο Γουίλιαν ο οποίος φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Πολλά είναι τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Ελλάδα σε μεγάλη ηλικία και ακόμα παίζουν μπάλα σε υψηλό επίπεδο όπως ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Γουίλιαν, ο οποίος έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στην Premier League, έχοντας αγωνιστεί με τις ομάδες της Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ.

Οι συνομιλίες των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και αφορούν συμβόλαιο για έναν χρόνο, με πιθανότητα επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι και ειδικά φέτος έχουμε δει αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις να ναυαγούν, απλά αυτό που λέω με σιγουριά είναι, ότι Ολυμπιακός και παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν το σπουδαίο deal.

Α, να πω και κάτι ακόμα. Η διοίκηση του συλλόγου "δουλεύει" και άλλες 5 υποθέσεις αυτή τη στιγμή (κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή). Φυσικά δεν θα πάρει 5 παίκτες μέχρι την Τετάρτη που κλείνει η περίοδος των μεταγραφών, αλλά όλοι στην ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο. 

Υ.Γ. Προσωπικά τρελάθηκα με τον παικταρά Ματέους στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού με την Φλαμένκο για το Διηπειρωτικό. Λέμε τώρα...

matheus goncalves flamengo e1712580076117
Ο Ματέους...

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image