Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σε ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη

Βίαιη επίθεση από άγνωστο δέχτηκε ένας οδηγός ταξί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το Σάββατο (31/8) το βράδυ. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο, δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μετά την επίθεση, ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι γιατροί αξιολόγησαν την κατάσταση του θύματος και προχώρησαν σε απαραίτητες ιατρικές επεμβάσεις για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ταξί βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Παρακαλείται όποιος διαθέτει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image