Σύλληψη Τούρκου υπηκόου με όπλο στην Ορεστιάδα

Σύλληψη Τούρκου υπηκόου με όπλο στην Ορεστιάδα

Στη σύλληψη ενός 29χρονου, τουρκικής υπηκοότητας, προχώρησαν οι ελληνικές αρχές στην περιοχή της Ορεστιάδας. Ο άνδρας συνελήφθη κατά την είσοδό του στη χώρα από τις Καστανιές έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο και σφαίρες. Οι αρχές ασφαλείας, κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου στα σύνορα, εντόπισαν το όπλο και τις σφαίρες στον έλεγχο των αποσκευών του 29χρονου. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας για περαιτέρω έρευνα και ανάκριση.

Το περιστατικό προκαλεί ανησυχία καθώς τέτοια περιστατικά είναι σπάνια στην περιοχή και οι αρχές ενίσχυσαν τις περιπολίες και τον έλεγχο στα σύνορα για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων. Ο 29χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές νομικές συνέπειες σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την παράνομη κατοχή όπλου. Η σύλληψη του Τούρκου υπηκόου υπογραμμίζει την ανάγκη ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας σε συνοριακές περιοχές, ιδίως σε περιόδους αυξημένης έντασης. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν τον 29χρονο να περάσει τα σύνορα με οπλισμό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image