Έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) διενέργησε ελέγχους σε ταξί στους σταθμούς των ΚΤΕΛ Κηφισού κατά τις τελευταίες δύο ημέρες του Αυγούστου. Η συντονισμένη επιχείρηση είχε στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εστιάζοντας κυρίως στη μη χρήση ταξίμετρου από τους οδηγούς. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίσθηκαν αρκετές παραβιάσεις, με αποτέλεσμα να επιβληθούν κλήσεις σε οδηγούς που δεν έκαναν χρήση του ταξίμετρου.

Η ΕΛΑΣ, σε συντονισμένη προσπάθεια, επιδιώκει να διασφαλίσει τη συμμόρφωση των οδηγών ταξί και την προστασία του επιβατικού κοινού από οποιαδήποτε περίπτωση εκμετάλλευσης ή παραβίασης των νόμων. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τη συνεχή παρακολούθηση και προσπάθεια της αστυνομίας να διατηρήσει την τάξη και την ασφάλεια στις συγκοινωνίες. Οι έλεγχοι αυτοί πραγματοποιήθηκαν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, τον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, όπου καθημερινά διέρχονται χιλιάδες επιβάτες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image