Τραγωδία: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα Λήμνου με δύο νεκρούς

Τραγωδία: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα Λήμνου με δύο νεκρούς
Νεκρό εντόπισαν οι πυροσβέστες ένα ζευγάρι σε διαμέρισμα στη Μύρινα Λήμνου, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ξέσπασε φωτιά. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε ξαφνικά, ενώ οι προσπάθειες κατάσβεσης από την πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι, αγνώστων στοιχείων, δεν κατάφερε να διαφύγει από τις φλόγες που κατέκλυσαν το διαμέρισμα. Οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τις σορούς των θυμάτων κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.
 
Η τραγωδία αυτή φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη σημασία της επαγρύπνησης και της προληπτικής δράσης έναντι των πυρκαγιών, που αποτελούν έναν από τους πιο καταστροφικούς κινδύνους για τις αστικές περιοχές. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να πρόκειται για ατύχημα σχετιζόμενο με ηλεκτρολογική βλάβη ή αναμμένο κερί.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image