Θεσσαλία: Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θεσσαλία: Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε πρόσφατα περιοδεία στη Θεσσαλία, όπου συνάντησε έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής. Κατά την άφιξή του στον Παλαμά Καρδίτσας, οι πολίτες αντέδρασαν με αποδοκιμασίες, εκφράζοντας την αγανάκτηση και την απόγνωσή τους για την κατάσταση που βιώνουν. Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας φώναξαν χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε ζωή, δεν έχουμε εισόδημα, ντροπή», αφήνοντας να εννοηθεί η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται.
 
Η περιοδεία του Πρωθυπουργού συνοδεύτηκε από σκηνές έντασης, με τους πολίτες να ζητούν άμεσα μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών τους. Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, δηλώνοντας τη διάθεση της κυβέρνησης να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή. Οι αποδοκιμασίες κατά του Πρωθυπουργού στον Παλαμά Καρδίτσας εντάσσονται σε ένα γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας που επικρατεί στη Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια. Παρά τις εξαγγελίες για βελτίωση της κατάστασης, πολλοί κάτοικοι αισθάνονται ότι οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image