Αναστάτωση στο Αίγιο μετά από πυροβολισμούς σε νοσοκομείο

Αναστάτωση στο Αίγιο μετά από πυροβολισμούς σε νοσοκομείο

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε το Αίγιο έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, προκαλώντας αβεβαιότητα και φόβο στους πολίτες. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, όταν συνοδός ασθενούς αντιλήφθηκε τους πυροβολισμών και κάλεσε άμεσα την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης βρίσκονταν στο αίθριο του νοσοκομείου, προκαλώντας πανικό και σύγχυση στους ασθενείς και το προσωπικό. Αμέσως, άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή, πραγματοποιώντας εκτενείς ελέγχους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων.

Η σκηνή του εγκλήματος εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές, ενώ οι αρμόδιοι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι πυροβολισμοί έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με πολλούς κατοίκους να εκφράζουν την οργή και την απογοήτευσή τους για την έλλειψη ασφάλειας. Τέλος, για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και για την παροχή περαιτέρω στοιχείων, οι αρχές προτρέπουν όποιον έχει σχετικές πληροφορίες να τις γνωστοποιήσει στην αστυνομία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image