Σοκαριστική κακοποίηση γυναίκας στη Χαλκίδα επειδή ξέχασε να αγοράσει ψωμί

Σοκαριστική κακοποίηση γυναίκας στη Χαλκίδα επειδή ξέχασε να αγοράσει ψωμί

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από τη Χαλκίδα, όπου μια 55χρονη γυναίκα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύντροφό της επειδή ξέχασε να αγοράσει ψωμί. Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, την οποία εξασφάλισε το newsit.gr, ο δράστης την ξυλοκόπησε ανελέητα, χτυπώντας την με γροθιές και χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. «Μου έριχνε γροθιές και μου χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο» ανέφερε σοκαρισμένη η 55χρονη.

Η κατάσταση της γυναίκας είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα το newsit.gr και αποδεικνύουν την έκταση της βίας που υπέστη. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει για άλλη μια φορά το ζήτημα της βίας κατά των γυναικών, μια μάστιγα που συνεχώς αυξάνεται στην ελληνική κοινωνία. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση και έχουν λάβει μέτρα για την προστασία της γυναίκας, ενώ ο δράστης έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Το θέμα έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να ζητούν αυστηρότερες ποινές για τους δράστες της ενδοοικογενειακής βίας, υποστηρίζοντας πως πρέπει να δοθεί τέλος στη βία και την κακοποίηση γυναικών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image