Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο στη Φιλοθέη με τρεις τραυματισμούς και συλλήψεις

Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο στη Φιλοθέη με τρεις τραυματισμούς και συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού οπαδικού επεισοδίου στην Φιλοθέη, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και έγιναν συλλήψεις. Το επεισόδιο συνέβη όταν μια ομάδα οπαδών έστησε ενέδρα σε ΙΧ στο οποίο επέβαιναν αντίπαλοι οπαδοί, και τους επιτέθηκαν βίαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση ήταν οργανωμένη με σκοπό να προξενήσει σοβαρές βλάβες στους επιβαίνοντες του ΙΧ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας τους, αν και σοβαρή, δεν είναι κρίσιμη.

Οι αστυνομικές αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και να αντιμετωπίσουν σοβαρές κατηγορίες για την επίθεσή τους. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image