Κτηνωδία στη Μαγνησία: Δηλητηρίασαν σκυλιά και γατιά

Κτηνωδία στη Μαγνησία: Δηλητηρίασαν σκυλιά και γατιά

Τουλάχιστον δέκα σκυλιά και πολλές γάτες δηλητηριάστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες στην Κερασιά Μαγνησίας, με τους κατοίκους να βρίσκουν φόλες μέσα σε κομμάτια από κρέας ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους. Τα άτυχα ζώα ξεψυχούσαν σε δημόσιους δρόμους και ιδιωτικές αυλές, με την εικόνα να προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι του χωριού αναφέρουν ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου πράξη κτηνωδίας που έχει σπείρει φόβο και αναστάτωση. Ενδεικτικό είναι ότι έπειτα από τη φρικαλέα πράξη, πολλοί ιδιοκτήτες ζώων απαγόρευαν στους πιστούς τους φίλους να βγαίνουν εκτός σπιτιού, φοβούμενοι ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι.

Το περιστατικό έχει φτάσει μέχρι τις αρχές, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν την υπόθεση, ενώ οι φιλανθρωπικές οργανώσεις για τα ζώα προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια και στήριξη στους κατοίκους και στα ζώα που επιβίωσαν. Οι κάτοικοι καλούν όλους όσους έχουν πληροφορίες να τις καταθέσουν στην αστυνομία, ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι αυτής της κτηνωδίας και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image