Εμπρησμοί στη Νέα Μάκρη: Προφυλακιστέοι μητέρα και γιος

Εμπρησμοί στη Νέα Μάκρη: Προφυλακιστέοι μητέρα και γιος

Μετά τις απολογίες τους, προφυλακίστηκαν η 50χρονη μητέρα και ο ανήλικος γιος της, που κατηγορούνται για σειρά εμπρησμών στη Νέα Μάκρη. Οι αρμόδιες αρχές εξέτασαν λεπτομερώς τις κατηγορίες και προχώρησαν στην απόφαση της προφυλάκισής τους. Αντίθετα, ο 61χρονος, ο οποίος είχε εμπλακεί αρχικά στην υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία εις βάρος του. Οι κατηγορίες βασίζονται σε συγκεκριμένα ευρήματα που συνδέονται με τα περιστατικά εμπρησμών στην περιοχή της Νέας Μάκρης, τα οποία προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε περιουσίες και φυσικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 50χρονη και ο γιος της φέρονται να είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία αρκετών εστιών φωτιάς που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αγανάκτηση και την ανησυχία τους για τα συμβάντα, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image