Το παιδικό φεστιβάλ «Μαζί... και στο Παιχνίδι!»

Το παιδικό φεστιβάλ «Μαζί... και στο Παιχνίδι!»

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι» διοργανώνεται από το «Μαζί για το Παιδί» και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, που βρίσκεται έναντι του Ζαππείου. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη με διασκέδαση, παιχνίδια και εκπαιδευτικές δράσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Το φεστιβάλ αυτό αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για οικογένειες να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν ποικίλες και δημιουργικές δραστηριότητες. Η διοργάνωση του φεστιβάλ από το «Μαζί για το Παιδί», έναν οργανισμό που έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στην υποστήριξη των παιδιών, προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο γεγονός.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα προγράμματα του οργανισμού, καθώς και να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια για την ευημερία των παιδιών. Οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την προώθηση της αξίας του παιχνιδιού και της δημιουργικής απασχόλησης. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν διάφοροι καλλιτέχνες και εκπαιδευτές, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία δραστηριοτήτων που θα καλύψουν κάθε γούστο και ηλικία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image