Οριστικοί πίνακες Ε' κύκλου προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών ΔΥΠΑ

Οριστικοί πίνακες Ε' κύκλου προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών ΔΥΠΑ
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ανακοίνωσε την ανάρτηση των οριστικών πινάκων κατάταξης για τον Ε’ κύκλο του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών. Οι πίνακες περιλαμβάνουν την κατάταξη των ανέργων που έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα, καθώς και τους αποκλεισμένους λόγω μη πλήρωσης των προϋποθέσεων.
 

Η ανάρτηση των οριστικών πινάκων αποτελεί κρίσιμο σημείο για τους ανέργους που επιδιώκουν να ενταχθούν στον συγκεκριμένο τομέα. Η δράση αυτή στοχεύει να ενισχύσει την απασχόληση και να προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες εργασίας σε ένα από το πλέον εξειδικευμένα επαγγέλματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας για να δουν τους αναρτημένους πίνακες και να ενημερωθούν για την κατάταξή τους.

Η διαδικασία αυτή είναι μέρος της στρατηγικής που εφαρμόζει η ΔΥΠΑ για την ενεργή υποστήριξη των ανέργων και την προώθηση της απασχόλησης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image