Σύλληψη σπείρας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Μύκονο και Αττική

Σύλληψη σπείρας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Μύκονο και Αττική

Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν εκβιασμούς σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Μύκονο και Αττική. Η εξάρθρωση της σπείρας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αστυνομία, καθώς οι εκβιάσεις προκαλούσαν σοβαρή αναστάτωση στους καταστηματάρχες των δύο περιοχών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες περιλάμβαναν παρακολούθηση και καταγραφή των κινήσεων των υπόπτων.

Οι αρχές εντόπισαν ότι η σπείρα χρησιμοποιούσε απειλές και βία για να εκφοβίσει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, απαιτώντας χρηματικά ποσά για προστασία. Τα ονόματα των συλληφθέντων δεν έχουν δημοσιευθεί, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση. Αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς προχωρούν οι ανακρίσεις και αναλύονται τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image