Συνάντηση Κασσελάκη με φορείς και περιφερειάρχη στη Λάρισα

Συνάντηση Κασσελάκη με φορείς και περιφερειάρχη στη Λάρισα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται στη Λάρισα έναν χρόνο μετά την καταστροφική θεομηνία Daniel, για να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και παραγωγικούς φορείς. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Κεντρικό θέμα της σύσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των συνεπειών της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή πέρυσι, καθώς και οι τρόποι ενίσχυσης και αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι παραγωγοί και οι υποδομές. Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη για άμεση και ουσιαστική στήριξη από την πολιτεία, προκειμένου να ανακάμψει η τοπική οικονομία και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των πολιτών.

Παράλληλα, στη σύσκεψη συζητήθηκαν και οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, μέσα από την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και την προώθηση νέων επενδύσεων. Οι παραγωγικοί φορείς εξέφρασαν τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, ζητώντας την περαιτέρω υποστήριξη και συνεργασία των αρχών για την υλοποίηση βιώσιμων λύσεων. Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα συνεχίσει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις και να στηρίζει ενεργά τις προσπάθειες αποκατάστασης και ανάπτυξης της Θεσσαλίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image