Αγριος καβγάς στη Φιλοθέη τα ξημερώματα

Αγριος καβγάς στη Φιλοθέη τα ξημερώματα

Τα ξημερώματα στη Φιλοθέη σημειώθηκε ένας άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών, η αφορμή του οποίου φαίνεται αρχικά να ήταν ασήμαντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο και άρχισαν να ανταλλάσσουν προκλητικά σχόλια. Αυτό που ξεκίνησε ως λεκτική αντιπαράθεση γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιη συμπλοκή, κατά την οποία αρκετοί από τους συμμετέχοντες υπέστησαν τραυματισμούς. Οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της σκηνής ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις και ανακρίσεις, προσπαθώντας να εντοπίσει τα αίτια της έντασης.

Ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους φέρεται να είχαν προηγούμενες διαφορές, ενώ άλλοι απλά έμπλεξαν στην κατάσταση χωρίς να κατανοούν πλήρως τι συμβαίνει.

 

Η τοπική αστυνομία προτρέπει τους νέους να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και να επιλύουν τις διαφορές τους ειρηνικά, ενώ υπόσχεται αυξημένη παρουσία στις περιοχές με υψηλή κίνηση για την πρόληψη περαιτέρω περιστατικών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image