Φρίκη! Μητέρα στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε για κακοποίηση του 1,5 έτους παιδιού της

Φρίκη! Μητέρα στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε για κακοποίηση του 1,5 έτους παιδιού της
Σε μια συγκλονιστική υπόθεση από τη Θεσσαλονίκη, μια μητέρα καταδικάστηκε για χτυπήματα στο 1,5 έτους παιδί της, μετά από καταγγελία της νταντάς. Η υπόθεση αποκάλυψε λεπτομέρειες περί κακοποίησης του βρέφους, που αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία. Η νταντά, που εργάζοταν στο σπίτι της οικογένειας, δήλωσε πως έγινε μάρτυρας επαναλαμβανόμενων περιστατικών βίας κατά του παιδιού. Η καταγγελία της οδήγησε στην άμεση παρέμβαση των αρχών και την παραπομπή της μητέρας σε δίκη. Η δίκη πραγματοποιήθηκε στο Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, όπου η κατηγορούμενη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.
 
Ωστόσο, τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων των μαρτυριών και ιατρικών εκθέσεων, έπεισαν το δικαστήριο για τη βία που ασκήθηκε στο παιδί. Το δικαστήριο καταδίκασε τη μητέρα σε ποινή φυλάκισης, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα των πράξεων της και την ανάγκη προστασίας των παιδιών από παρόμοιες συμπεριφορές. Η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι σε επαγρύπνηση μετά από αυτήν την υπόθεση, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τα σημάδια της παιδικής κακοποίησης και τη σημασία της άμεσης καταγγελίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image