Τρένο στη Λιβαδειά: Οι πόρτες έκλεισαν νωρίτερα και εγκλώβισαν γυναίκα

Τρένο στη Λιβαδειά: Οι πόρτες έκλεισαν νωρίτερα και εγκλώβισαν γυναίκα

Στη Λιβαδειά σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό με τρένο που προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία στους επιβάτες και τους πολίτες της περιοχής. Συγκεκριμένα, ένα τρένο έκλεισε τις πόρτες νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια γυναίκα που δεν πρόλαβε να κατέβει. Η γυναίκα υπέστη σοκ αλλά ευτυχώς, τα τραύματά της είναι ελαφρά. Ο μηχανοδηγός και ο επόπτης του συρμού συνελήφθησαν στο επόμενο σταθμό από τη Λιβαδειά, καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι υπήρχαν αδικήματα αμέλειας και παρεκκλίσεων από τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Οι αρμόδιοι τώρα διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, προσπαθώντας να διαπιστώσουν πώς οι πόρτες του τρένου έκλεισαν τόσο νωρίς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρασύρθηκε για λίγα μέτρα πριν το τρένο σταματήσει, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο φόβο και πανικό τόσο στην ίδια όσο και στους υπόλοιπους επιβάτες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image