Προβληματική κολόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αδιαφορία 13 χρόνων τραυμάτισε 14χρονη

Προβληματική κολόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αδιαφορία 13 χρόνων τραυμάτισε 14χρονη

Η κατάσταση στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και γενικά της Αθήνας και του Πειραιά παρουσιάζει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας λόγω των χιλιάδων κολόνων που σχεδόν όλες βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης. Μια τέτοια κολόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από 13 χρόνια καθυστερήσεων χωρίς αντικατάσταση, προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό μιας 14χρονης. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους εδώ και χρόνια για την απουσία μέτρων ασφάλειας.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες τους φαίνεται ότι δεν έλαβαν τη δέουσα προσοχή από τις υπεύθυνες αρχές, κάτι που επιβεβαιώνει η πάγια διοικητική αδιαφορία. Το αποτέλεσμα αυτής της διαχρονικής αμέλειας ήταν ένας επικίνδυνος τραυματισμός, που ίσως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν τα προειδοποιητικά σημάδια είχαν ληφθεί υπόψη.

Η περίοδος των 13 ετών είναι μάλλον ενδεικτική του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην Αθηναϊκή περιφέρεια. Το δίκτυο αυτών των στύλων έχει υπάρξει διαβρωμένο από τον χρόνο, δημιουργώντας λιγότερο ασφαλείς συνθήκες τόσο για τους πεζούς όσο και για τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image