Ματίνα Παγώνη: "Η αγάπη του κόσμου ενδυνάμωσε τη Μαρινέλλα"

Ματίνα Παγώνη: "Η αγάπη του κόσμου ενδυνάμωσε τη Μαρινέλλα"

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τη μεγάλη συμβολή της αγάπης και υποστήριξης που λαμβάνει η διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα από το κοινό της. Η Pαγώνη επεσήμανε ότι αυτή η αγάπη αποτελεί ζωτικής σημασίας ενέργεια για τη Μαρινέλλα, βοηθώντας την να συνεχίσει με δύναμη και αποφασιστικότητα στη ζωή και την καριέρα της. Στην ίδια συνέντευξη, σχολίασε επίσης τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, δηλώνοντας πως «οι γυναίκες είναι δυνατές, το ξέρουν όλοι». 

Η Μαρινέλλα, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες τραγουδίστριες της Ελλάδας, συνεχίζει να επηρεάζει πολλούς με το έργο και τη μουσική της, ενώ δεν παραλείπει να δείχνει την ευγνωμοσύνη της προς το κοινό που την αγαπά και την υποστηρίζει. Η σύνδεση με το κοινό της είναι αμφίδρομη και αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που της δίνει το κουράγιο να συνεχίζει. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image