Δύο συλλήψεις διωκόμενων με διεθνή εντάλματα σύλληψης

Δύο συλλήψεις διωκόμενων με διεθνή εντάλματα σύλληψης

Στη σύλληψη δύο καταζητούμενων ατόμων προχώρησε η ελληνική αστυνομία, στα πλαίσια εντατικοποιημένων ελέγχων για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από διεθνή συνεργασία με τις αντίστοιχες αρχές, με στόχο την αντιμετώπιση ατόμων που εμπλέκονται σε επικίνδυνες εγκληματικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 39χρονο άνδρα, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση που συντάραξε τη διεθνή κοινότητα, και η παρουσία του στη χώρα θεωρούνταν απειλή για την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, οι αρχές συνέλαβαν επίσης έναν 66χρονο άνδρα που διώκεται για εμπορία ανθρώπων. Οι πράξεις του φέρονται να σχετίζονται με παράνομα δίκτυα εκμετάλλευσης ευάλωτων ατόμων, και αποτελούσαν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image