Έρευνα στη Μυτιλήνη: Νέες εξελίξεις στον βιασμό 14χρονης

Έρευνα στη Μυτιλήνη: Νέες εξελίξεις στον βιασμό 14χρονης

Η κοινότητα της Μυτιλήνης συγκλονίζεται από τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 14χρονης, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και δύο ακόμη ενήλικοι προστίθενται στο «κάδρο» των ερευνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη, με τη συμπληρωματική της κατάθεση, έφερε στο φως την εμπλοκή δύο ενήλικων ατόμων, επιβαρύνοντας περαιτέρω την ήδη σκοτεινή υπόθεση. Η κατάθεση της κοπέλας αναφέρει πως οι δύο νεαροί που αρχικά κατηγορήθηκαν, προχώρησαν στη βιντεοσκόπηση του βιασμού, γεγονός που προσθέτει σοβαρές κατηγορίες διάδοσης πορνογραφικού υλικού.

Η φρικτή αυτή υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο πανελλήνιο, ενώ οι αρχές επικεντρώνονται στην απόδοση δικαιοσύνης και την πλήρη αποσαφήνιση των γεγονότων. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, τόνισε τη σημασία της γρήγορης και σωστής διερεύνησης, καθώς και της προστασίας της ανήλικης

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image