Σύλληψη 39χρονου στο Μεταξουργείο για ανθρωποκτονία στην Τουρκία

Σύλληψη 39χρονου στο Μεταξουργείο για ανθρωποκτονία στην Τουρκία

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 39χρονο άνδρα στο Μεταξουργείο, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία στην Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο άνδρας είχε καταχωρηθεί σαν διωκόμενος, και οι αρχές τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια τακτικής περιπολίας στην περιοχή. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο όταν εκτέλεσαν προγραμματισμένο έλεγχο στοιχείων, εν μέσω εντατικοποιημένων προσπαθειών των αρχών για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η ταυτοποίηση του 39χρονου έγινε άμεσα, και η σύλληψή του συνοδεύτηκε από τη μεταφορά του στο αρμόδιο τμήμα για τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Η υπόθεση αυτή αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα των συνεργασιών μεταξύ των διεθνών αστυνομικών αρχών στη διαχείριση εγκληματιών που διαφεύγουν της σύλληψης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για την καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος. Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε συνεννόηση με τις τουρκικές, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την πιθανή έκδοση του στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας κατά του εγκλήματος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image