Ο Κασσελάκης σχεδιάζει εκλογές για αναβάθμιση από τη βάση

Ο Κασσελάκης σχεδιάζει εκλογές για αναβάθμιση από τη βάση

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε πρόσφατη ομιλία του μπροστά σε υποστηρικτές του, εξέφρασε την πεποίθηση ότι χρειάζεται να γίνουν εκλογές για την αναβάπτιση του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση. Ο Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια». Αυτή η δήλωση έρχεται σε μια περίοδο κρίσης για το κόμμα, καθώς πολλές εσωτερικές εντάσεις έχουν ανακύψει τον τελευταίο καιρό.

Η πρωτοβουλία αυτή του Κασσελάκη δείχνει την επιθυμία του να ανοίξει η διαδικασία λήψης αποφάσεων στα μέλη του κόμματος, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να έχουν λόγο στην κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η έκκλησή του αποσκοπεί σε μια ευρύτερη συμμετοχή και στήριξη από τη βάση, ενώ παράλληλα προσδοκά στην ενότητα και την ανανέωση. Η υποστήριξη των μελών θεωρείται κρίσιμη για τον νέο πολιτικό προσανατολισμό, και ο Κασσελάκης πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να ενδυναμώσει το κόμμα. Τόνισε πως η διαφάνεια και η συμμετοχικότητα είναι απαραίτητες αρχές για να επαναφέρουν το κόμμα σε θέση ισχύος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι επερχόμενες εκλογές επιδιώκουν να ισχυροποιήσουν τον ρόλο των μελών και να αναδείξουν μια νέα, δυναμική πορεία για το ΣΥΡΙΖΑ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image