Επιθέσεις Κοτζιά σε Σπηλιωτόπουλο και Αντώναρο για την ηθική της Αριστεράς

Επιθέσεις Κοτζιά σε Σπηλιωτόπουλο και Αντώναρο για την ηθική της Αριστεράς

Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 την Τετάρτη (2/10), ο πρώην υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές κατά των Άρη Σπηλιωτόπουλου και Ευάγγελου Αντώναρου για τη συμπεριφορά τους, την οποία χαρακτήρισε ως ένδειξη διάλυσης της ηθικής, του ήθους και των κανόνων της Αριστεράς. Ο Κοτζιάς δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, υποστηρίζοντας ότι οι τελευταίες κινήσεις των εν λόγω πολιτικών απειλούν την ακεραιότητα του κόμματος και τονίζουν την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, οι ενέργειες αυτές όχι μόνο πλήττουν την ενότητα του κόμματος, αλλά και την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στη διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά του κ. Κοτζιά στις συγκεκριμένες προσωπικότητες δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς τόνισε ότι απαιτείται σοβαρός και συνεπής διάλογος για την ενίσχυση των αρχών και των αξιών που αντιπροσωπεύει η Αριστερά. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως τα όρια της ηθικής και του πολιτικού ήθους έχουν ξεπεραστεί από τους Σπηλιωτόπουλο και Αντώναρο, υπονοώντας ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης θα δημιουργήσει ανεπανόρθωτα προβλήματα στο κόμμα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image