Τελευταία νέα για την υγεία της Μαρινέλλας: Η κόρη και ο εγγονός της στο νοσοκομείο

Τελευταία νέα για την υγεία της Μαρινέλλας: Η κόρη και ο εγγονός της στο νοσοκομείο

Στο πλευρό της Μαρινέλλας βρίσκεται ο εγγονός της, Δημήτρης, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από το εξωτερικό μετά την κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου. Η συγκίνηση είναι έντονη για την οικογένεια της μεγάλης τραγουδίστριας, καθώς η κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει διαρκώς δίπλα της στο νοσοκομείο, παρακολουθώντας στενά την υγεία της. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους θαυμαστές και την οικογένειά της.

Από τη στιγμή εκείνη, η βελτίωση της υγείας της αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους. Η Τζωρτζίνα εμφανίζεται καθημερινά στο νοσοκομείο, παρέχοντας στήριξη στη μητέρα της, ενώ ο Δημήτρης, παρά το ότι ζει στο εξωτερικό, έσπευσε να είναι στο πλευρό της γιαγιάς του. Τα νεότερα από το νοσοκομείο αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή και οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι. Η ταχεία ανταπόκριση των γιατρών και η παρουσία της οικογένειας φαίνεται να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανάρρωση της.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα αγάπης και στήριξης από συναδέλφους, φίλους και θαυμαστές, οι οποίοι εύχονται για ταχεία ανάρρωση και εκφράζουν την ανυπομονησία τους να την δουν σύντομα ξανά στη σκηνή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image