Αποκάλυψη Κωνσταντοπούλου: Η αλήθεια για το «όχι» που έγινε «ναι»

Αποκάλυψη Κωνσταντοπούλου: Η αλήθεια για το «όχι» που έγινε «ναι»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με νέα δημοσίευση στο TikTok, επανέρχεται στο προσκήνιο και σχολιάζει την άρνηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να δημοσιεύσει τα πρακτικά από τη συνάντηση που κατέληξε στο να μετατραπεί το «όχι» του δημοψηφίσματος σε «ναι». Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, χρησιμοποιώντας αυστηρή γλώσσα, τονίζει ότι οι πολίτες αξίζουν να μάθουν ολόκληρη την αλήθεια για το πώς και ποιοι προκάλεσαν αυτήν τη μεταστροφή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισημαίνει ότι αυτή η άρνηση αποτελεί μια μορφή απόκρυψης πληροφοριών που θα έπρεπε να είναι accessible. Το βίντεό της έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, δεδομένου ότι το θέμα του δημοψηφίσματος παραμένει ευαίσθητο στο κοινωνικό σύνολο. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τη θέση της, δεν έχει προβεί σε δήλωση που να δικαιολογεί την απόφασή της, αλλά το γεγονός αυτό πυροδοτεί συζητήσεις γύρω από τη σημασία της διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση και πόσο σημαντικό είναι να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές που επηρέασαν την πορεία της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image