Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε ταβέρνα στο Περιστέρι

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε ταβέρνα στο Περιστέρι

Το Περιστέρι ξύπνησε ξαφνικά τη νύχτα, καθώς μια επίθεση με γκαζάκια προκάλεσε αναστάτωση σε ταβέρνα της περιοχής. Η έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα δημιούργησε αμέσως αναστάτωση στους κατοίκους, ενώ οι ζημιές στην τζαμαρία της ταβέρνας ήταν σημαντικές.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, βρήκε το κατάστημά του αρκετά κατεστραμμένο το πρωί. Παράλληλα, οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και βγήκαν αμέσως έξω να δουν τι συνέβη.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση των υπευθύνων και εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπίσει τους δράστες. Η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή για να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά ο ιδιοκτήτης δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη λειτουργία της επιχείρησής του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image