LIFESTYLE

Νικόλας Ράπτης: Δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

Νικόλας Ράπτης: Δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του

O Νικόλας Ράπτης μοιράστηκε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του. Ο καταξιωμένος Έλληνας παρουσιαστής και κωμικός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast". Μίλησε με συγκίνηση για την εμπειρία του, δηλώνοντας: «Ήμουν μέσα στον τοκετό». Η πρόσφατη αίσθηση της πατρότητας έκανε τον Νικόλα Ράπτη να αλλάξει την προοπτική του για τη ζωή. Εξομολογήθηκε πως η παρουσία του στον τοκετό ήταν μια από τις πιο έντονες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Παράλληλα, τόνισε την υποστήριξή του προς τη σύζυγό του.

Στην συνέντευξη, ο Νικόλας Ράπτης αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που συνοδεύουν την πατρότητα και πώς σχεδιάζει να ανταποκριθεί σε αυτές. Η αναμονή για τη γέννηση της κόρης του ήταν πολύμηνη και γεμάτη αγωνία, ωστόσο τώρα αισθάνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα για το καλό της οικογένειάς του. Ο Νικόλας Ράπτης ευχαρίστησε τους συνεργάτες και φίλους του για την υποστήριξη που του προσέφεραν, καθώς και όλους τους θαυμαστές του για τις ευχές που δέχτηκε. Η χαρά και η συγκίνηση του είναι εμφανείς μέσα από τα λόγια του, δίνοντας σε όλους μια γεύση της ευτυχίας που ζει αυτό το διάστημα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image