LIFESTYLE

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρουσάκη

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρουσάκη

Συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι αποχαιρετούν τον λαϊκό τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη. Ο Κώστας Καρουσάκης, ένας από τους πιο αγαπημένους και χαρισματικούς λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική σκηνή με την ιδιαίτερη φωνή του και τις συγκινητικές ερμηνείες του. Η αφοσίωσή του στο ελληνικό τραγούδι και η μακροχρόνια καριέρα του έχουν αφήσει βαθιά αποτυπώματα.

Στον αποχαιρετισμό παρευρέθηκαν πολλοί εξέχοντες άνθρωποι της μουσικής σκηνής, καθώς και συναδέλφους του καλλιτέχνες. Ήταν εμφανής η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων, καθώς μιλούσαν για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιράστηκαν μαζί του. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, ένα μέρος που σηματοδοτεί την αιωνιότητα. Ο ναός γέμισε με λουλούδια και τα τραγούδια του Κώστα Καρουσάκη αντηχούσαν στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια συναισθηματική και κατανυκτική ατμόσφαιρα για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image