LIFESTYLE

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη

Η σπουδαία ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη, πέθανε σαν σήμερα, στις 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε ηλικία 82 ετών. Η Καραγιάννη, με μια καριέρα που διήρκεσε πολλές δεκαετίες, έγραψε ιστορία στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο με τις εξαιρετικές της ερμηνείες. Η ζωή της Μάρθα Καραγιάννη, όμως, δεν ήταν μόνο γεμάτη από επαγγελματικές επιτυχίες. Ήταν ένα πρόσωπο που βρέθηκε συχνά στο προσκήνιο όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις. Οι έρωτες της και ο γάμος της απασχόλησαν έντονα τον Τύπο.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Στεργίου, με τον οποίο έζησε έναν μεγάλο έρωτα. Παρόλο που το ζευγάρι είχε επιλέξει να δημιουργήσει οικογένεια, το παιδί που ονειρεύονταν δεν ήρθε ποτέ. Η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη, σε συνεντεύξεις της, είχε εκφράσει τη λύπη της για αυτό το κεφάλαιο της ζωής της, πάντοτε με ειλικρίνεια και ευαισθησία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image