LIFESTYLE

Έρχεται η νέα horror ταινία του V/H/S

Έρχεται η νέα horror ταινία του V/H/S

Ετοιμαστείτε για μια εφιαλτική εμπειρία γεμάτη τρόμο και επιστημονική φαντασία! Το Shudder, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα για horror, thrillers και υπερφυσικά φαινόμενα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του V/H/S Beyond, της έβδομης ταινίας στο θρυλικό franchise V/H/S.

Η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, λίγο πριν το Halloween, υπόσχεται να φέρει στους λάτρεις του είδους έξι ανατριχιαστικές ιστορίες, διηγημένες μέσα από κασέτες VHS.

Σε ένα πρωτότυπο concept, το V/H/S Beyond τοποθετεί τον τρόμο σε ένα εφιαλτικό τοπίο εμπνευσμένο από την επιστημονική φαντασία. Σκηνοθέτες και σεναριογράφοι φημισμένοι για το έργο τους στο horror είδος, όπως ο Mike Flanagan ("Doctor Sleep", "The Haunting of Hill House") και η Kate Siegel, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία τρόμου.

Ακολουθούν οι τίτλοι και οι συντελεστές των έξι ιστοριών:

  • STORK: Σκηνοθεσία: Jordan Downey, Σενάριο: Downey & Kevin Stewart
  • FUR BABIES: Σενάριο και Σκηνοθεσία: Christian Long & Justin Long
  • LIVE AND LET DIVE: Σκηνοθεσία: Justin Martinez, Σενάριο: Ben Turner (Ιστορία: Martinez & Ben Turner)
  • DREAM GIRL: Σκηνοθεσία: Virat Pal, Σενάριο: Pal and Evan Dickson
  • STOWAWAY: Σκηνοθεσία: Kate Siegel, Σενάριο: Mike Flanagan
  • Α Special Presentation: Σκηνοθεσία: Jay Cheel

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image