LIFESTYLE

Μια πρώτη ματιά στην ταινία "Alien | Romulus" - Trailer

Μια πρώτη ματιά στην ταινία "Alien | Romulus" - Trailer

Φανατικοί του Alien, ετοιμαστείτε για μια ακόμα δόση τρόμου και αγωνίας! Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο, σύντομο trailer για το "Alien: Romulus", την επερχόμενη ταινία του θρυλικού franchise που υπόσχεται να σας καθηλώσει στις θέσεις σας. Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο, λαμβάνει χώρα σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό, όπου μια ομάδα νεαρών έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη: ένα εξωγήινο πλάσμα, ίσως το πιο τρομακτικό που έχει συναντήσει ποτέ η ανθρωπότητα.

Στο νέο trailer, ρίχνουμε μια ματιά στην αγωνιώδη ατμόσφαιρα και στις γεμάτες ένταση σκηνές που θα εκτυλιχθούν. Η 20th Century Studios τονίζει πως το "Alien: Romulus" θα επιστρέψει στις ρίζες του franchise, προσφέροντας μια κλειστοφοβική και άκρως τρομακτική εμπειρία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn και Aileen Wu. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Fede Alvarez, γνωστός από τα "Don't Breathe" και "Evil Dead", ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Alvarez και Rodo Sayagues.

Μην χάσετε το "Alien: Romulus" στις 16 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

Δείτε το trailer

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image