LIFESTYLE

45 Χρόνια 'Φλου' | Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο “Φεστιβάλ στη Θάλασσα”

45 Χρόνια 'Φλου' | Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στο “Φεστιβάλ στη Θάλασσα”

Το "Φεστιβάλ στη Θάλασσα" θα φιλοξενήσει μια βραδιά-αφιέρωμα στον πιο εμβληματικό δίσκο της ελληνικής ροκ σκηνής και μια αναδρομή στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου από το συγκρότημα Σπυριδούλα.

Τον Μάιο του 1979 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Φλου", ο οποίος καθιέρωσε τον ελληνικό στίχο σε ροκ μουσικές φόρμες, ισάξια με τις ξένες. Πολλοί νέοι καλλιτέχνες βρήκαν τον μουσικό τους ήρωα στα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου, ανοίγοντας τον δρόμο για τα μεγάλα ακροατήρια.

Η γιορτή για τα 45 χρόνια από την κυκλοφορία του "Φλου" θα γίνει στον Πολυχώρο Λιπασμάτων το Σάββατο 13 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των Σπυριδούλα, Βιολέτα Ίκαρη, Γρηγόρη Κλιούμη και Θεοδοσία Τσάτσου.

Τη συναυλία θα ανοίξουν μαθητές και μαθήτριες των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου μας, υπό την επιμέλεια του δασκάλου μουσικής Λάζαρου Παπαγεωργίου.

ηξκ.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image