LIFESTYLE

H Τάνια Τσανακλίδου στο Θέατρο Δάσους

H Τάνια Τσανακλίδου στο Θέατρο Δάσους

Η Τάνια Τσανακλίδου, μια ερμηνεύτρια που άφησε το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι με τη φωνή και την ευαισθησία της, έρχεται για μια μοναδική μουσική παράσταση στο Θέατρο Δάσους την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις, η Τσανακλίδου θα μας ταξιδέψει σε ένα μουσικό οδοιπορικό 50 χρόνων, φέρνοντας στη σκηνή τραγούδια που σημάδεψαν την καριέρα της και άφησαν εποχή στο σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο.

Η παράσταση, που έχει επιμεληθεί η ίδια η καλλιτέχνιδα, θα ακολουθήσει μια χρονολογική και θεματική αφήγηση, αγγίζοντας τόσο την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα κάθε εποχής όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων.

Από την περίοδο της Χούντας και της Μεταπολίτευσης, με τις μπουάτ της Πλάκας, συνεργασίες με τον Νίκο Ξυλούρη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και τον Χρήστο Λεοντή, μέχρι το πέρασμά της από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, η Τσανακλίδου θα μας θυμίσει μελωδίες από κάθε γωνιά της καριέρας της.

Σε μια παράσταση που υπόσχεται να συγκινήσει και να μαγέψει, η Τάνια Τσανακλίδου θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, ερμηνεία και συναίσθημα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image