LIFESTYLE

Στα σκαριά το σίκουελ του «The Devil Wears Prada»

Στα σκαριά το σίκουελ του «The Devil Wears Prada»

Φήμες οργιάζουν για την επιστροφή της Miranda Priestly και της Andy Sachs στην μεγάλη οθόνη, καθώς η Disney φέρεται να ετοιμάζει το sequel της δημοφιλούς ταινίας "Ο Διάβολος Φοράει Prada" που κυκλοφόρησε το 2006. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Puck, η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ έχουν ήδη υπογράψει για να επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Ενώ η Αν Χάθαγουεϊ, που υποδύθηκε την Andrea "Andy" Sachs στην πρώτη ταινία, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την συμμετοχή της, η επιστροφή της θεωρείται πιθανή. Στις συζητήσεις για να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη φέρεται να βρίσκεται και ο Ντέιβιντ Φράνκελ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία.

Υπενθυμίζουμε ότι το "Ο Διάβολος Φοράει Prada", βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία το 2006, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 326 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία έλαβε επίσης κριτική αναγνώριση, με την Μέριλ Στριπ να κερδίζει υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

Η παραγωγή του sequel αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, με ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image