LIFESTYLE

"Υπάρχω" | Δείτε το πρώτο trailer για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη

"Υπάρχω" | Δείτε το πρώτο trailer για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη

Συγκινήσεις προκαλεί το πρώτο trailer της ταινίας "Υπάρχω", η οποία αφηγείται τη ζωή και το έργο του θρύλου της ελληνικής μουσικής, Στέλιου Καζαντζίδη. Η ταινία, παραγωγή της Tanweer Productions, έρχεται να ζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη την πορεία του Στέλιου, από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μέχρι την καθιέρωσή του ως ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές.

Την τιμητική να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη έχει ο Χρήστος Μάστορας, frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος "Μέλισσες".

Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, στην ταινία "Υπάρχω" συμμετέχει ένα πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών, όπως η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης, η Άννα Συμεωνίδου, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Νίκος Ψαρράς, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Γιάννης Εγγλέζος, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαρία Φιλίππου, ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης και η Διαμαντή Καραναστάση.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Κατερίνα Μπέη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Η ταινία "Υπάρχω" αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2024.

Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image