LIFESTYLE

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 'F1' με τον Brad Pitt – Μια παραγωγή αξίας $300 εκατομμυρίων

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 'F1' με τον Brad Pitt – Μια παραγωγή αξίας $300 εκατομμυρίων

Σήμερα, η Apple TV+ και η Formula 1 αποκάλυψαν το πρώτο καθηλωτικό teaser trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία "F1".

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Brad Pitt ηγείται του καστ, υποδυόμενος τον Sonny Hayes, έναν έμπειρο οδηγό F1 που επιστρέφει στην πίστα μετά από χρόνια απουσίας. Η ταινία υπόσχεται μια συναρπαστική βουτιά στον κόσμο της Formula 1, γεμάτη δράση, ένταση και συγκινήσεις.

Στο πλευρό του Pitt, συναντάμε ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως ο Damson Idris, ο Javier Bardem, η Kerry Condon (The Banshees of Inisherin), ο Tobias Menzies (The Crown) και η Callie Cooke.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Joseph Kosinski, ο οποίος σκηνοθέτησε και το "Top Gun: Maverick", ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Jerry Bruckheimer, Chad Oman και άλλοι. Με budget που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια, το "F1" φέρεται να είναι μια από τις ακριβότερες παραγωγές όλων των εποχών.

Για την προετοιμασία του ρόλου του, ο Pitt προπονήθηκε εντατικά για 4-5 μήνες, μαθαίνοντας να οδηγεί σαν επαγγελματίας οδηγός F1. Μάλιστα, ο ίδιος οδήγησε το όχημά του στην ταινία, το οποίο είναι ένα τροποποιημένο όχημα κατηγορίας F2 που μοιάζει με F1.

Γυρισμένη εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου της Formula 1, η ταινία "F1" αποτελεί μια πρωτοποριακή παραγωγή. Περιμένουμε με ανυπομονησία guest εμφανίσεις από διάσημους οδηγούς F1, με πρώτο και καλύτερο τον Lewis Hamilton, ο οποίος συμμετέχει και ως συμπαραγωγός.

Την επιμέλεια της μουσικής και του soundtrack ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ Hans Zimmer. Η ταινία "F1" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου του 2025.

Δείτε το trailer

nmb.png

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image