LIFESTYLE

Ο Jeff Bridges επιστρέφει στην μικρή οθόνη με την δεύτερη σεζόν του The Old Man

Ο Jeff Bridges επιστρέφει στην μικρή οθόνη με την δεύτερη σεζόν του The Old Man

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Jeff Bridges, γνωστός για την μακρά και επιτυχημένη καριέρα του στον κινηματογράφο, κάνει δυναμική είσοδο και στην τηλεόραση με την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς "The Old Man".

Στην σειρά, ο Bridges υποδύεται τον Dan Chase, έναν πρώην πράκτορα της CIA που καλείται να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή μαζί με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του FBI, Harold Harper (John Lithgow). Στόχος τους; Η διάσωση της Emily Chase (Alia Shawkat), κόρης του Dan, από έναν πανίσχυρο Αφγανό που την έχει απαγάγει.

Η δεύτερη σεζόν του "The Old Man" υπόσχεται συναρπαστικές περιπέτειες, έντονη δράση και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, καθώς ο Dan και ο Harold έρχονται αντιμέτωποι με ισχυρούς εχθρούς και σκοτεινά μυστικά.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Thomas Perry, η σειρά φέρει την υπογραφή των Jonathan E. Steinberg και Robert Levine, ενώ στο καστ συναντάμε πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Amy Brenneman, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Kenneth Mitchell, Leem Lubany, EJ Bonilla, Navid Negahban και Pej Vahdat.

Η δεύτερη σεζόν του "The Old Man" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, τις δυνατές ερμηνείες και την καλοδουλεμένη πλοκή.

Δείτε το trailer

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image