LIFESTYLE

Η μαγεία του Game of Thrones, The Lord of the Rings και The Hobbit θα ζωντανέψει στο Christmas Theater

Η μαγεία του Game of Thrones, The Lord of the Rings και The Hobbit θα ζωντανέψει στο Christmas Theater

Αγαπημένες μελωδίες από τα επικά έπη "Game of Thrones", "The Lord of the Rings" και "The Hobbit" θα μας μαγέψουν σε μια αξέχαστη βραδιά στο Christmas Theater. Στις 19 Ιουλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Αθηνών, υπό την εμπνευσμένη μπαγκέτα του Νίκου Μαλιάρα, θα ζωντανέψει τις πιο συναρπαστικές στιγμές από τα Επτά Βασίλεια και τη Μέση Γη.

Φανταστείτε την Καλίσι, τον Λέγκολας και τον Γκάνταλφ να σας υποδέχονται στην ειδικά διαμορφωμένη είσοδο του θεάτρου, όπου η αξεπέραστη μουσική των Ramin Djawadi και Howard Shore θα σας ταξιδέψει σε κόσμους γεμάτους δράκους, ξωτικά και ηρωικές περιπέτειες.

Συμπρωταγωνίστρια σε αυτή τη μαγική βραδιά θα είναι η φημισμένη σοπράνο Daria Masiero, μια από τις πιο αναγνωρισμένες φωνές της όπερας, με συνεργασίες με θρύλους όπως οι José Carreras, Plácido Domingo και Riccardo Muti.

Μαζί της, η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών (ΑΧΝΑ) θα υφάνει με τις φωνές της ένα ατμοσφαιρικό χαλί, ενισχύοντας το συναίσθημα και την ένταση της βραδιάς. Φωτιστικά εφέ, προβολές και πάνω από 80 συντελεστές επί σκηνής υπόσχονται μια οπτικοακουστική εμπειρία που θα σας κόψει την ανάσα.

Πληροφορίες:

  • Πού: Christmas Theater, Λεωφόρος Βείκου 137, Γαλάτσι
  • Πότε: Παρασκευή 19 Ιουλίου
  • Ώρα: 21:00

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image