LIFESTYLE

SepticFlesh & Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Μια συμφωνία στο Ηρώδειο

SepticFlesh & Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Μια συμφωνία στο Ηρώδειο

Για δύο δεκαετίες, οι SepticFlesh οργώνουν την υφήλιο με την μουσική τους, χτίζοντας μια λαμπρή διεθνή καριέρα. 9 άλμπουμ, αμέτρητες συναυλίες, συμμετοχές σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο, 24 χρόνια γεμάτα μελωδίες που άφησαν το στίγμα τους στην παγκόσμια rock/metal σκηνή.

Συνεργαζόμενοι με την Nuclear Blast Records, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, οι SepticFlesh κυκλοφόρησαν πρόσφατα το "Modern Primitive", με θερμή ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Η αναγνώριση που απολαμβάνουν είναι διεθνής: το 2021, 4 συνθέσεις τους εντάχθηκαν στο μουσικό αρχείο του φημισμένου Berklee College of Music, για μελέτη από τους φοιτητές.

Φημίζονται για τα live shows τους, που αγγίζουν τα όρια της τέχνης. Με θεατρικότητα και έμφαση στην αισθητική, οι SepticFlesh πλέκουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα μοναδικό, ενσωματώνοντας στοιχεία από τον ελληνικό πολιτισμό στους στίχους και την εικόνα.

Στο 8ο Classic Rock, ετοιμάζονται για μια βραδιά-ορόσημο στο Ηρώδειο. Σε ένα πρωτοποριακό crossover project, οι rock/metal ήχοι τους συναντούν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO έρχεται να συμπληρώσει το ακουστικό πανηγύρι.

Την παραγωγή του Classic Rock 8 αναλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, η Robin 4 Arts GmbH για λογαριασμό της ΚΟΑ.

rty.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image