LIFESTYLE

Το Netflix ανανέωσε το περιεχόμενό του | Οι δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες στην Ελλάδα

Το Netflix ανανέωσε το περιεχόμενό του | Οι δημοφιλέστερες σειρές και ταινίες στην Ελλάδα

Η πλατφόρμα streaming Netflix φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της, προσθέτοντας ολοκαίνουργιες παραγωγές, ταινίες που έπαιξαν πρόσφατα στους κινηματογράφους, αλλά και παλαιότερα αριστουργήματα.

Ποια όμως είναι τα projects που προτιμούν οι Έλληνες θεατές;

Στις σειρές, η κορυφή ανήκει αδιαμφισβήτητα στο Bridgerton, το οποίο επέστρεψε δυναμικά με τα νέα του επεισόδια. Ακολουθεί η 2η σεζόν του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό. Στην πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς σειρές συναντάμε επίσης τα Eric, The Clandestine και Raising Voices.

Στον τομέα των ταινιών, το Ticket to Paradise, με τους George Clooney και Julia Roberts στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κατέχει την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση ανήκει στα Minions: The Rise of Gru, ενώ στην πεντάδα φιγουράρουν επίσης οι ταινίες Under Paris, Four Brothers και Ultraman Rising.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ κάποια projects παραμένουν σταθερά στις κορυφαίες θέσεις, το top 10 έχει υποστεί αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες περιόδους, γεγονός που μαρτυρά την ποικιλία και το πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρει η πλατφόρμα.

Ακολουθεί η δεκάδα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix αυτή την περίοδο:

  1. Bridgerton
  2. Maestro
  3. Eric
  4. The Clandestine
  5. Raising Voices
  6. Geek Girl
  7. Perfect Match
  8. Miss Night and Day
  9. Monster High
  10. Sweet Tooth

Ακολουθεί η δεκάδα με τις δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix αυτή την περίοδο:

  1. Ticket to Paradise
  2. Minions the Rise of Gru
  3. Under Paris
  4. Four Brothers
  5. Ultraman Rising
  6. Get Out
  7. Safe House
  8. Mysteries of the Terracotta Warriors
  9. The Fault in our Stars
  10. The Invitation

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image