LIFESTYLE

Έρχεται reboot ταινία για το «Star Trek»

Έρχεται reboot ταινία για το «Star Trek»

Συναρπαστικά νέα για τους λάτρεις του «Star Trek». O Simon Kinberg, γνωστός παραγωγός των ταινιών «X-Men»συνεργάζεται με την Paramount Pictures για να φέρει ένα ολοκαίνουριο reboot της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Έρχεται reboot ταινία για το Star Trek

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η νέα ταινία θα θέσει τα θεμέλια για ένα φρέσκο franchise, ξεφεύγοντας από το χρονοδιάγραμμα των ταινιών του J.J. Abrams που κυκλοφόρησαν από το 2009. Αντί για τον νεαρό Kirk και το υπόλοιπο καστ, η επερχόμενη ταινία θα εστιάσει σε μια νωρίτερη εποχή, εξερευνώντας τις απαρχές του Starfleet και την πρώτη συνάντηση της ανθρωπότητας με εξωγήινη ζωή.

nb.png

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας Star Trek θα είναι ο Toby Haynes, ο οποίος έχει ήδη διακριθεί για τη δουλειά του στη σειρά «Star Wars: Andor». Το σενάριο θα υπογράψει ο Seth Grahame-Smith, γνωστός για τα έργα του "It" και "Abraham Lincoln: Vampire Hunter".

Why The Star Trek Reboot Cast Is Better Than The Original Series'

Στην παραγωγή, πέρα από τον Kinberg, συναντάμε τους Alex Kurtzman και Akiva Goldsman, οι οποίοι έχουν ήδη ηγηθεί των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών Star Trek. Ο J.J. Abrams θα διατηρήσει επίσης ρόλο παραγωγού. Η Paramount Pictures έχει θέσει ως στόχο την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες το 2025.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image