LIFESTYLE

Sequel για το "I Know What You Did Last Summer" με τους αρχικούς πρωταγωνιστές!

Sequel για το "I Know What You Did Last Summer" με τους αρχικούς πρωταγωνιστές!

Σε μια απρόσμενη εξέλιξη, ανακοινώθηκε από την Sony Pictures η δημιουργία sequel για την θρυλική ταινία τρόμου "I Know What You Did Last Summer". Σκηνοθέτης του νέου εγχειρήματος θα αναλάβει η Jennifer Kaytin Robinson, γνωστή από τις ταινίες "Someone Great" και "Do Revenge", ενώ στο τιμόνι της παραγωγής θα επιστρέψει ο Neal H. Moritz.

I Know What You Did Last Summer' Release Date Set By Sony

Στο άκουσμα της είδησης, η χαρά των φανς αγγίζει το ζενίθ, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τους Jennifer Love Hewitt και Freddie Prinze Jr. να επιστρέφουν στους ρόλους τους, 25 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Προς το παρόν, η υπόθεση του sequel παραμένει κρυφή, αφήνοντας άπλετο χώρο για εικασίες και σενάρια.

cvb.jpg

Ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο θα φέρει την υπογραφή της Leah McKendrick, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2025. Η επιστροφή των Hewitt και Prinze Jr., μαζί με την φρέσκια ματιά της Robinson στη σκηνοθεσία, υπόσχονται ένα sequel γεμάτο ρίγη τρόμου και νοσταλγική ατμόσφαιρα, έτοιμο να αναβιώσει τον θρύλο του "I Know What You Did Last Summer" για μια νέα γενιά θεατών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image