LIFESTYLE

To «Escape From New York» επιστρέφει αλλά με αλλαγές

To «Escape From New York» επιστρέφει αλλά με αλλαγές

Σε έναν κόσμο γεμάτο με remakes και sequels, η κλασική ταινία του 1981 "Απόδραση από τη Νέα Υόρκη" ετοιμάζεται για μια νέα εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη. Όμως, αντί για ένα απλό remake, οι φανς της ταινίας μπορούν να περιμένουν κάτι διαφορετικό: ένα requel, συνδυασμός reboot και sequel.

mnb.jpg

Αρχικά, η σκηνοθεσία ανατέθηκε στο δίδυμο Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (γνωστοί από τα "Ready or Not" και "V/H/S/94"), μαζί με τον Chad Villella. Ωστόσο, μετά από αλλαγές στα σενάρια και καθυστερήσεις, η ομάδα αποχώρησε από το project.

ert.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Escape From New York δε θα είναι μια πιστή αναπαράσταση της original ταινίας. Αντίθετα, θα εστιάσει σε μια μελλοντική ιστορία, ίσως δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με νέους χαρακτήρες και ίσως και τον Snake Plissken σε μια έκδοση μεγαλύτερης ηλικίας.

nmb.jpg

Προς το παρόν, το σενάριο παραμένει άγνωστο, όπως και η ταυτότητα του σκηνοθέτη. Ο Leigh Whannell (ο δημιουργός του "Saw") φημολογείται ότι είχε εμπλακεί σε κάποια φάση, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Παρά τις αλλαγές, η επιστροφή της "Απόδρασης από τη Νέα Υόρκη" σίγουρα θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον των φανς της original ταινίας. Μένει να δούμε αν το requel θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών και να προσφέρει μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια σε αυτό το dystopian σύμπαν.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image