LIFESTYLE

O Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη

O Γιάννης Κότσιρας στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη

Μετά από τις sold-out εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου και έχοντας στις αποσκευές του ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, ο Γιάννης Κότσιρας ετοιμάζεται για μια συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία γεμάτη μουσικές εκπλήξεις στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, ο Κότσιρας θα συμπράξει για δεύτερη χρονιά με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μυρτώ Βασιλείου, καθώς και με τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδά του τα τελευταία έξι χρόνια.

Στις εμφανίσεις τους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα κλασικά τραγούδια, αλλά και μελωδίες από τον νέο κύκλο τραγουδιών του Κότσιρα με τίτλο "Παράθυρο στο Άπειρο". Τα τραγούδια του κύκλου αυτού, σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη και στίχους - ποιήματα του Άλκη Αλκαίου, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και λυρισμό.

Ο Γιάννης Κότσιρας, μαζί με τις Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, θα σας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο μελωδίες και στίχους που αγγίζουν την ψυχή.

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ LIVE | Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη | Πέμπτη 06 Ιουνίου ,

Ώρα έναρξης: 21.30

ert.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image