LIFESTYLE

Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε εμφάνιση στο Ισραήλ - Οι αντιδράσεις και η αντικατάστασή της

Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε εμφάνιση στο Ισραήλ - Οι αντιδράσεις και η αντικατάστασή της

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη, προκάλεσε αναστάτωση με την ακύρωση της συμμετοχής της σε συναυλία στο Ισραήλ προς τιμήν Ισραηλινού τραγουδιστή, που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου. Η κίνηση της Βιτάλη, σύμφωνα με συνεργάτες της, οφείλεται σε φόβο που πηγάζει από την τρέχουσα πολεμική κατάσταση στην περιοχή. Ωστόσο, η ακύρωση λίγο πριν την εκδήλωση έχει προκαλέσει την αντίδραση των διοργανωτών, οι οποίοι κατηγορούν την τραγουδίστρια για έλλειψη σεβασμού και τους αφήνουν "ξεκρέμαστους". Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός τραγουδιστής με τον οποίο θα μοιραζόταν τη σκηνή, υιοθέτησε πιο σκληρή στάση, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με όποιον "μισεί" το Ισραήλ. Στη θέση της Βιτάλη, θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα.

Συνεργάτης της τραγουδίστριας: «Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα εκ μέρους της κας Βιτάλη, ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος. Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά, θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα. Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ισραηλινός τραγουδιστής απάντησε στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, λέγοντας:
«Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να "απολογηθεί" καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», δήλωσε.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image